6. lokakuuta 2014

Lopettelen ja nuket myyntiin!

Kuten joku voi huomata, en ole postannut pitkään aikaan. Selvästikin nukkeilu ei ole oikein jaksanut innostaa. Joten mietin tässä lopettamista, joka tarkoittaa, että yksi pullip, yksi dal ja little dal olisi tulossa myyntiin. Hinnasta en vielä tiedä yhtään, koska molemmat isot neidit kustomoituja niin olen ymmärtänyt, että hinta siitä alenee jonkin verran. Molemmat kuitenkin omistavat obitsun, se on selvästikin plussaa (tai no jokaisella oma mielipide). Stock kropatkin on tallella ja kaikki stock varusteet molemmille isoille neideille (paitsi chipit). Little dalista en paljoa voi sanoa, kaikki on stock ja vartalo hyvin huonossa kunnossa, se siis tarvitsisi vaihtaa. Molemmat kädet on irti ja jalat nyt ovat hieman kuluneet. Periaatteessa voisi ajatella, että little dalin pää, peruukki ja vaatteet myynnissä kun niin huonokuntoinen tuo kroppa kuitenkin on. 
Dal Sentimental Noon. Kustomoitu. Itselleni kun hänet sain nimesin neidon Eriniksi. En ollenkaan muista milloin Erin saapui, mutta alle vuosi siitä on. Neiti on hyvässä kunnossa, juuri uudet kengätkin sai ja ne ei ole edes ehtinyt vielä mihinkään postaukseen, niin uudet ovat. Mekkokin tilattiin, mutta uskon meidän tulleen äitini kanssa juksutetuiksi ja mekko ei ole ikinä tulossa. Nyt siis käytössa on pullip Lunan stock paita, mutta kaikki stock vaatteet ja muut tilpehöörit on tallella. Peruukki nyt on sen tasoinen kun suht pitkä stock peruukki on hetken käytön jälkeen. Tällä hetkellä Erinillä on Amyn stock peruukki, ei hänen omansa. Punainen peruukki aikaisemmissa postauksissa on Erinin oma. Erinillä on 23cm obitsu jos oikein muistan (ostettu kaverilta jonka buylille se ei sopinutkaan (kaveri osti molliksesta)). Erinillä on tuo oma profiili josta pitäisi jotain juttuja löytyä sitten vielä jos en jo kaikkea maininnut.
Pullip Peter Pan. Kustomoitu. Minä nimeni hänet Amyksi (Amelia oikeastaan). Sain tyttösen hieman yli vuosi sitten eli 2013 kesälomalla. Tytöltä löytyy kaikki stock kamppeet jostain, tallessa ja ehjänä siis ovat kaikki myös. Obitsu on hankittu mutta stock kroppa on tallessa jossain. Obitsu on ostettu mollamanasta ja sen luulen olevan 27cm M-obitsu. Amylla on uusi peruukki joka tulisi mukaan, jotain mohairin tapaista se ainakin on, kuvissa näkyy millainen, sitten myös hänen oma stock peruukkinsa, joka nyt on Erinillä. Chipit on uudet ja vanhoja ei ole tallella. Amy on juuri saanut uudet vaatteet, topin, legginsit ja maiharit. En nyt tässä kirjoittaessani muista olenko yhtään kuvia niistä julkaissut. Silmämekanismista sen verran että joskus luomet temppuilee ja ei tahdo mennä/pysyä kiinni, mutta lopulta aina onnistuu, kun vaan jaksaa väkertää. Se oli siis tuollainen jo silloin kun tuli, ei siis ole mitään käytössä tapahtunut. 
Laatikot taitaa olla kaikille tallella, en ihan varma ole, mutta niin luulisin. Kortit on isoille tytöille ainakin (saako pienien mukana kortteja?). Little dal (minun antama nimi on Nicki) on siis oikeasti little dal Iena ja en ollenkaan muista milloin pikkuinen olisi minulle tullut (muutama vuosi sitten). Paljoa enenpää ei siitä ole sitten. 

Hui kun tuli paljon tekstiä. Tiedän, että innostus harastusta kohtaan loppui kuin seinään ja aika lyhyenkin ajan jälkeen. Niin ja nyt kaksi kommenttia viime postauksessa oli tyttöjen housuttomuudesta niin Amylla on nyt housut, mutta Erinillä ei. Ei ole paljoa rahaa ja mekko ei tullut juttu ovat syitä tähän. Hienoa jos jotain kiinnostaa nyt nukkeni ja myöhemmin luultavasti tulossa parempi postaus aiheesta kuvien ja selvempien tietojen kanssa.

Jos yhtään osaisit arvioida, että millä hintaa lähteä neitoja myymään niin kommentteihin kommentoimaan vaan, kiitos jos niin teet (koska siitä on todella paljon apua). Jos tiedät jonkun joka saattaisi innostua niin voi kertoa, että tällaiset olisi täällä myynnissä ja niin. Pian tulee se parempi postaus jos on tullakseen ja siis toiveena olisi pian saada nämä nuket pois minut kaapeistani jonkun toisen luokse. Toivon, että tyttöni löytää vielä hyvän kodin (toivottavasti edes löytää uuden kodin).

Mitään kysymyksiä? Kysy! Vastaan mielelläni kommentteihin.

Kiitos ja kumarrus.

-Nata

9 kommenttia:

 1. Ohjeita hinnoitteluun: kannattaa aluksi katsoa esimerkiksi ebaysta, millä hinnalla nuken saisi uutena. Dal Sentimental Noon ja Pullip Peter Pan ovat kumpikin noin 80-100e postikuluineen sieltä, joten mielestäni kannattaa pyytää alempaa hintaa käytetystä tuotteesta. Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että kustomointi alentaa hintaa (mitä lähempänä alkuperäistä paketissa olevaa nukkea, sitä arvokkaampi). Toki kaikki stock-kamppeiden päälle tuleva ylimääräinen (kuten se obitsu-kroppa) nostaa sitten hintaa. Itse määrittelisin yhden nuken ja stock-kamppeiden yhteishinnaksi noin 60e ja sitten päälle ne ylimääräiset vaatteet/peruukit ym.

  Loppupeleissähän ostajat määrittelevät hinnat. Jos nuket eivät mene kaupaksi niin hintaa on pakko laskea, mutta toisaalta joku saattaa olla kiinnostunut ostamaan kotimaiselta myyjältä käytetyn melkein samaan hintaan kuin uuden ebaysta.

  Tsemppiä myynteihin ja toivottavasti nuket löytävät ostajansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tori.fi:hin tulee välillä Pullip-hakuunkin "ostetaan" ilmoituksia. Sieltä voisi löytyä myös sopiva ostaja :)

   Poista
 2. Hei! Sattuuko kukaan tietämään, miten voisin saada pullip nukkeni luomet pysymään kiinni, kun ne koko ajan aukeaa? Kiitos todella paljon jos autat minua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni oli oman pullippini kanssa vähän samaa onglemaa, mutta aina pitkän yrittämisen jälkeen kuitenkin sain ne pysymään kiinni. Piti vain yrittää monta (oikeasti monta) kertaa niin lopulta ne jäi kiinni.

   Poista
 3. Oletko myynyt kaikki jo? :) olisin kiinnostunut ostamaan.

  VastaaPoista
 4. Oletko myynyt kaikki jo? :) olisin kiinnostunut ostamaan.

  VastaaPoista

Olisi kiva jos kommentoisit ♥ ~